Inspiration

The Heritage Capsule' 24

"Ontdek onze Heritage Capsule: een eerbetoon aan ons rijke Marokkaanse erfgoed. Elk stuk is doordrenkt met geschiedenis en schatten, ontworpen om onze culturele erfenis te koesteren en door te geven aan de volgende generatie. Van tijdloze caftans en takchitas tot traditionele jellabas met een eigentijdse twist, onze collectie belichaamt de essentie van erfgoed en moderniteit. Elk kledingstuk is een verhaal op zich, klaar om te worden doorgegeven van moeder op dochter, waardoor onze heritage voor altijd voortleeft. Welkom in een wereld waar het verleden en de toekomst samenkomen."

Caftan

Fihriyya

"Stap binnen in de wereld van Fatima Fihriyya, een visionaire vrouw die eeuwen geleden de allereerste universiteit ter wereld oprichtte in Fes, Marokko. Geïnspireerd door haar vastberadenheid en culturele nalatenschap, hebben wij deze caftan naar haar vernoemt".

Jellaba

Karaouine

" Fatima Fihriyya heeft haar univesiteit Karaouine genoemd. Bij een bezoek aan de eeuwenoude Karaouine Universiteit in Fez werden we betoverd door het majestueuze 'sage' kleurige dak en de schitterende paarse mozaïeken die het erfgoed van deze plek omlijsten. Geïnspireerd door deze prachtige kleurencombinatie, hebben we deze terug laten komen in onze jellaba. Elke jellaba van de capsule is een ode aan de schoonheid en geschiedenis van onze heritage".