Inspiration

Jellaba & Caftan Capsule

Jellaba & Caftan Capsule 

" Ontdek onze unieke en stijlvolle Ready to Wear Eid Jellabas en Caftans Capsule, in huis ontworpen door onze getalenteerde ontwerpster en met precisie vervaardigd door onze bekwame ambachtslieden.
Deze collectie is een prachtige samensmelting van traditioneel Marokkaans design en moderne esthetiek, die de essentie van vrouwelijkheid en zachtheid vastlegt in de hedendaagse wereld.

Geef je over aan de luxueuze en comfortabele kaftan/jellaba-stukken, stuk voor stuk met de hand genaaid en met de hand versierd met steentjes en kraaltjes, voor een look die zowel elegant als tijdloos is.
' Ervaar waar twee werelden elkaar ontmoeten met deze capsule, from us to you.
03.jpg

Nila dress

Patroon

De Acra Caftan brengt twee werelden bij elkaar. De moderne fashion geblend met Marokkaans vakmanschap. De Acra Caftan is handbewerkt met strasstenen, sfifa en la3kadi.

Shop Acra Caftan
flared caftan, kaftan, kaftane, caftane, marokkaanse jurk., eid jurk, eid outfit

Flared Caftan

Vrouwelijk

De Flared Caftan is echt een vrouwelijke Caftan. Deze caftan kenmerkt zich door de ruches op de schouder die doorlopen van voor naar achter. De caftan is handbewerkt met pailletten.

Shop Flared Caftan
Sky jellaba, jalaba, djallaba, jelaba, marokkaanse jurk, eid outfit, eid jurk

Sky Jellaba

Traditioneel

De Sky jellaba is prachig bewerkt met ook wel de welbekende traditoneel Marokkaanse ' debanna' motief met daarin steentjes. Om een modere twist aan de jellaba te geven hebben wij hier veren aan toegevoegd.

Shop Sky Jellaba