Inspiration

Deze capsule is met precisie vervaardigd door onze bekwame ambachtslieden. Deze collectie is een prachtige samensmelting van traditioneel Marokkaans design en moderne esthetiek, waarin de essentie van vrouwelijkheid en zachtheid wordt vastgelegd in de hedendaagse wereld.

flared caftan, kaftan, kaftane, caftane, marokkaanse jurk., eid jurk, eid outfit

Flared Caftan

Modern

Stap in de harmonieuze fusie van traditie en moderniteit met onze nieuwste capsulecollectie. Hier komen de rijke tradities van het Marokkaanse erfgoed samen met eigentijdse mode-elementen, zoals speelse ruches en elegante gepofte mouwen. Deze unieke samenkomst van het verleden en het heden resulteert in een collectie die zowel respectvol knipoogt naar de traditionele esthetiek als een eigentijdse flair omarmt.

Sky jellaba, jalaba, djallaba, jelaba, marokkaanse jurk, eid outfit, eid jurk

Sky Jellaba

Traditioneel

Deze collectie omarmt de welbekende Marokkaanse borduurkunst, met in het bijzonder het iconische debanna-patroon. Door vast te houden aan deze Marokkaanse erfgoedtraditie, waarborgen wij de authenticiteit en schoonheid van een van de meest erkende borduursels. In samenspel met sfifa, lahkadi en de traditionele jellaba pasvorm creëren we een sublieme balans tussen traditie en eigentijdse elegantie.