Inspiration

The illuminating collection ' 23

Ontdek onze Illuminating Collection, geïnspireerd door de kleuren en patronen van de natuur. De jurken, met hun levendige tinten en verfijnd borduurwerk, weerspiegelen de diversiteit van bloeiende landschappen. Als een eerbetoon aan het groeiproces van de natuur, vangen deze traditionele Marokkaanse jurken de tijdloze schoonheid van haar transformatie. Laat je inspireren door de organische pracht en omhul jezelf in de harmonie van traditie en natuur.

11.jpg

Colorfull dress

Natuur

Laat je betoveren door de Colorfull dress, geïnspireerd door de adembenemende zonsopkomst. De onderjurk weerspiegelt de prachtige kleuren van de dageraad, met een harmonieuze mix van oranje, roze en paars. Het delicate steenwerk is zorgvuldig afgestemd op deze kleuren, waardoor de jurk naadloos aansluit bij de natuurlijke schoonheid die ons inspireerde voor deze collectie.

45.jpg

Royalty dress

Traditioneel

De Royalty dress is een waar eerbetoon aan koninklijke elegantie, met haar kenmerkende wijde mouwen en weelderige tlija-stof.

Celine dress

Zacht en vrouwelijk

De subtiele tinten accentueren de zachtheid van elke vrouw, benadrukken haar vrouwelijkheid en omarmen elegantie. Geïnspireerd door de kleuren van de natuur, ademt deze collectie een tijdloze schoonheid uit, waar bloemrijke borduursels en delicate bladeren de verbinding met de natuurlijke pracht versterken.