Ons verhaal

Luxury Dresses - Een reis van Marokko naar de wereld. 

"De ontwerpster van Luxury Dresses, geboren en getogen in de bruisende stad Amsterdam, brengt haar Nederlandse erfgoed en Marokkaanse roots samen om een ​​echt uniek modemerk te creëren. Als klein meisje bracht de ontwerpster haar zomers door in Marokko, waar ze kennismaakte met de rijke en levendige cultuur van het land. Van het ontwerpen van jurken en kaftans met haar moeder, ontwikkelde ze een diepe waardering voor Marokkaanse mode en vakmanschap die het zo speciaal maken.

"Bij Luxury Dresses is het onze missie om Marokkaanse mode te mixen met de hedendaagse fashion en deze wereldwijd toegankelijk te maken voor vrouwen.

Het merk onderscheidt zich door alle items, in huis, te ontwerpen. Hierdoor is elk item exclusief, net zoals elke vrouw. Daarnaast wordt er alleen gebruik gemaakt van stoffen en materialen van de hoogste kwaliteit en wordt er het ontwerpproces  aandacht besteedt aan elk detail.

Het resultaat is een collectie kledingstukken die niet alleen prachtig zijn maar waarin  vrouwen zich zelfverzekerd en stijlvol  voelen.
Met een focus op kwaliteit en een diepe waardering voor het Marokkaans Couture, is Luxury Dresses dé brand  voor vrouwen die een statement willen maken met hun mode-keuzes.

Of je nu op zoek bent naar een jurk voor een speciale gelegenheid of een chique outfit voor dagelijks gebruik, bij Luxury Dresses zit je goed.